2 oktober 2020

Annulering ALV op 14/16 oktober

Algemene ledenvergadering KBO HEB 2020 gaat niet door

Deze week heeft u via onze nieuwsbrief een uitnodiging ontvangen voor de ALV/Dag van de Ouderen op 14/16 oktober. Op het moment dat deze uitnodiging bij u in de bus viel, had het kabinet juist weer aangekondigd dat de coronamaatregelen aangescherpt dienden te worden. Zo mogen er vanaf 29 september tot 20 oktober slechts 30 mensen binnen aanwezig zijn. Concreet betekent dit, dat er behalve 10 bestuursleden en 1 notulant er nog slechts plaats is voor 19 leden per bijeenkomst. Dit is echt te weinig. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om de ALV/Dag van de Ouderen NIET door te laten gaan.

Het verslag van de vergadering van vorig jaar staat al enige tijd online op onze website. Belangstellende leden van KBO HEB kunnen de vergaderstukken waaronder het financieel verslag 2019 en de begroting 2020 schriftelijk opvragen bij de secretaris, e-mailadres secretaris@snhilvarenbeek.nl. Leden die zich schriftelijk hebben aangemeld voor een van de geplande algemene ledenvergadering sessies krijgen de stukken binnenkort digitaal toegezonden. Zij hoeven deze niet meer aan te vragen.

De kascommissie is inmiddels bijeen geweest en heeft de boekhouding akkoord bevonden.

Besloten is om voor 2021 de jaarlijkse contributie met € 2,00 te verhogen naar € 24,00 p.p.

Agendapunten waarover gestemd dient te worden door de ledenvergadering worden opgeschort.

Vanaf het moment dat we met corona en de overheidsmaatregelen geconfronteerd werden, hebben wij leden via de media (nieuwsbrieven, Hilverbode, website en facebook pagina) zo goed mogelijk getracht te informeren. We blijven bijsturen en haken in op veranderingen. We kijken naar mogelijkheden om activiteiten door te kunnen laten gaan, maar dan wel op een veilige manier. Misschien heeft u ideeën, suggesties, laat het ons weten! En heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het Bestuur wenst u het allerbeste, blijf gezond en houd vooral ook de moed erin.