2 oktober 2020

Nieuws over Wonen

Op 7 of 22 september jl. heeft namens de gemeente een informatieavond ‘Bouwen en wonen voor 55+ en senioren’ plaats gevonden.

Tijdens deze avond is door  medewerkers van de gemeente toegezegd nog wat aanvullende informatie te verstrekken.

Als bestuur van de KBO HEB willen wij u deze informatie niet onthouden.

Als u nadenkt over wonen als senior in de toekomst adviseren wij u de enquête (punt 3) in te vullen en uw wensen kenbaar te maken.

De aanvullende informatie betreft:

  1. Informatie omtrent de wachtlijst.  De wachtlijst dient om in aanmerking te komen voor bouwgrond en / of nieuwbouwwoningen. Inschrijving op de wachtlijst kan via onze website (hilvarenbeek.nl/ voor-bewoners/wonen-en-bouwen).
  2. Inschrijvingsnummer. Indien u al ingeschreven staat maar u weet niet meer welk inschrijvingsnummer u heeft, kunt u contact opnemen met Dennis Elberts (d.elberts@hilvarenbeek.nl). Hij beheert de wachtlijst en kan dit nummer voor u achterhalen.
  3. De enquête. De woonwens enquête. Hierbij vindt u de link naar deze enquête. Uiteraard is het invullen van de enquête vrijblijvend, maar wij stellen uw medewerking bijzonder op prijs. Link: https://benvidosupport.nl/users/surveys/e1e1ffd8-38d7-484c-8003-9bcffda6c004&companyId=02ac03a7-3f82-4417-89b6-35479136a0e2 
  4. Er wordt nog een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) avond georganiseerd door Dhr. Aad van Leeuwen. Hierover ontvangt u nog nader bericht.

Voor nadere informatie stuur een E-mail naar Ad Broeders, E-mail adres: bestuur@snhilvarenbeek.nl